>>>
Начало / Всички / От Света / Хотел-капсула в Япония ще плава към необитаем остров

Хотел-капсула в Япония ще плава към необитаем остров

001-sankei-com

Представете си да прекарате нощта в плаващ хотел-капсула, а на сутринта да се събудите на брега на необитаем остров. Такова забавление възнамеряват да стартират създателите на японския увеселителен парк «Huis Ten Bosch» гр. Сасебо, префектура Нагасаки – пише this.kiji.is

Създателите на парка «Huis Ten Bosch» в Япония, са конструирали специална сферична капсула, която може да плува. Тя се състои от два етажа и може да побере до четирима души на борда. Една нощ в „стаята“ ще струва между 260-350 щатски долара. Очаква се проектът да стартира по-късно тази година.

Преди време от администрацията на парка изненадаха гостите на хотела си с динозаври, с които влязоха в Книгата на рекордите на Гинес, както и с първият хотел (през 2015 г.) с напълно роботизиран персонал. Продължавайки със своя уникален подход, «Huis Ten Bosch» имат за цел да се свържат с още нови клиенти, да се развиват успешно и да включат и чуждестранни туристи.

Хотелът е сфера само с една двуетажна стая с размери около 37 кв. метра, които са проектирани така, че да могат да пребивават до четирима човека. Капсулата разполага с баня и тоалетна. Спалнята е на втория етаж с голям объл прозорец и със звездното небе за панорама.

По време на нощувката капсулата бавно ще се придвижва към необитаем остров оборудван за приключения. «Huis Ten Bosch» са собственици на острова от 39 000 кв. м. на около 6 км югозападно от парка с лице на Omura Bay. Операторът е започнал изграждането на нови атракции тип приключения, използвайки целия остров.

Източник: this.kiji.is

Снимка: www.sankei.com

Подобни

...