>>>
Начало / Всички / Забавно / Руският Хари Потър работи като мърчандайзър

Руският Хари Потър работи като мърчандайзър

Николай Последа Хари Потър

В Красноярск е открит двойник на актьора Даниел Радклиф, който играе ролята на Хари Потър. Жителят на Красноярск работи като мърчандайзер и е доста уморен от сравненията му с популярния актьор, съобщава TJournal.

През януари, потребители на сайта Instagram обърнали внимание на сходството на краснояреца Николай Последа с британския актьор Даниел Радклиф.

Носещият очила с кръгли стъкла Николай оприличават с Хари Потър, изигран от Радклиф и така той става обект на различни вицове и шеги.

Последа казва, че работи „мърчандайзер на шоколади и бисквити“ в Красноярск. Според него, приликата с Хари Потър по-скоро му пречи, защото „никак не е приятно, когато се взират, именно се взират се в теб, а не те гледат“.

„Повечето хора вървейки, говорят на тези, с които вървят: –Гледай, казват те, Harry Potter. Снимат се също, но не често, автограф не са ми искали, но на няколко пъти с мен започваха да говорят на английски“, казва руският двойник на Хари Потър.

По негови думи, заради приликата му с популярния актьор, той е поканен да стане лице на рекламната кампания на Big Yorker (красноярска верига за бързо хранене).

Източник: TJournal

Снимки: instagram.com

Подобни

...