>>>
Начало / Всички / От Света / Прозрачно и бистро като вода кафе не оцветява зъбите

Прозрачно и бистро като вода кафе не оцветява зъбите

001-uncrate-com-min

Пиенето на кафе почти няма недостатъци, но все пак има нещо – оцветяването, което може да причини на зъбите. Clear Coffee е първата безцветна напитка – кафе в света, която обещава да запази перфектния искрящ бял цвят на всяка усмивка.

CLR CFF е нова марка за напитки, предназначена да преоткрие сектора на кафето. Стартира от Словакия като «първото чисто кафе в света». Произвежда се само от висококачествено «кафе арабика» на зърна и чиста вода. Достига до потребителя без изкуствени аромати, консерванти, захар или други подсладители. Резултатът е ароматно, готово за пиене кафе, което е с ниско съдържание на калории и доставя ободряващата сила на кофеина, но без петна по зъбите.

003-beindultazatla-min
Иноваторите зад  CLR CFF — братята Дейвид & Адам Наги от Словакия

CLR CFF е създадено от братята Дейвид и Адам Наги от Словакия, то е за всеки почитател на кафето, който не иска тъмни петна по зъбите. Засега новата напитка се предлага само онлайн и само за Великобритания. Всяка 200 ml бутилка е с високо кофеиново съдържание от 100 mg.

Цената за опаковка от 2 x 200 ml е 5,99 £ + 2,85 £ за доставка (само във Великобритания), а за опаковка от 5 x 200 ml е 14,99 £ като доставката (само за Великобритания) в този случай е безплатна. Срокът за получаване на поръчката засега е 3-4 седмици, поради огромното количество поръчки.

пакк
Засега се приемат поръчки за доставки само във Великобритания

„Всичко започна преди четири години, казва Дейвид Наги – винаги съм пил много кафе и поради това постоянно се борех с оцветяването на зъбите си. Енергийните напитки не бяха опция. Пия ги понякога (веднъж месечно), но не ми харесваше вкусът им. Започнах да търся различен продукт, който да отговаря на изискванията ми. Тъй като не намерих нищо, започнахме да работим за собственото си питие – кафе“.

Иноваторите от Словакия са разработили нов метод за обработка на кафето, който е фирмена тайна. Новата напитка има много свеж и ароматен вкус, тя има по-малко горчивина от обикновеното кафе и затова не е необходимо да ѝ се добавя захар или мляко. Това е абсолютно нов начин да се опита кафе.

Източници: clrcff.com , uncrate.com  и  foodbev.com

Снимки: uncrate.com , clrcff.com  и  foodbev.com

Подобни

...