>>>
Начало / Всички / Забавно / На «Фестивала на цацата» ще има кулинарен дуел между кмет и общински шеф

На «Фестивала на цацата» ще има кулинарен дуел между кмет и общински шеф

festivalnacacata-com-2017

След неповторимата рибена чорба, с която кметът на Кранево Румен Николов почерпи гостите на първия «Фестивал на цацата – 2016», тази година посетителите ще станат свидетели на още по-изкушаваща изненада, съобщават организаторите.

Тази година ще се проведе кулинарен дуел между кмета Румен Николов, който отново ще сготви вкусната си рибена чорба, и председателя на Общинския съвет в Балчик Илиян Станоев, който пък ще сготви екзотична паеля на морска тематика. Всички посетители на фестивала  ще могат да опитат и от двете и да отсъдят кой се е справил по-добре.

Втори «Фестивал на Цацата» Кранево 9, 10, 11 Юни 2017 год.
«Фестивал на Цацата – 2017»

Вторият «Фестивал на цацата» ще се проведе на 9, 10 и 11 юни в Кранево, а организаторите обещават програмата да бъде още по-атрактивна от миналогодишната. Фестивалната зона ще предложи на посетителите музикална сцена, арена за състезания, атракции, игри и безброй изненади.

Над 200 изпълнители и голяма международна звезда ще превърнат курорта в уникална фестивална дестинация. В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична:

  • Петъчната вечер на 9 юни ще бъде посветена на рокендрола и хумора, като за това ще се погрижат момчетата от «Обратен ефект».
  • На 10 юни вечерта ще бъде в „Disco & Retro“ стилистика, като на сцената за първи път от много време ще се качат неповторимите «Трамвай №5». Те ще подгреят публиката за истинска звезда от световна величина, чието име организаторите доскоро пазеха в тайна… Precious Wilson с автентичната и световноизвестна банда «Eruption».
  • В неделята – 11 юни програмата е поверена на народния любимец  Илия Луков, който обещава да извие най-голямото хоро за всички времена в Кранево и региона.

В рамките на «Фестивала на цацата – 2017» ще се организира бягане с обувки на висок ток. Изискването е участниците да се качат на поне 7-сантиметрови токчета, които преди старта ще бъдат измервани с линийка. Те трябва да пробягат 60 м.

За втора година ще се проведе и „Бирената миля“. Изискването е минеш през 9 метра маси с бира, където да пиеш по пиво и да пробягаш една цяла миля (1609 метра).

Източник: festivalnacacata.com

Снимка: festivalnacacata.com

Подобни

...