>>>
Начало / Всички / От Света / Книга с празни страници стана бестселър в САЩ

Книга с празни страници стана бестселър в САЩ

novata-min

На сайта на най-големият интернет магазин Amazon.com, след взрив на продажбите, достигайки до №4 „при бестселърите“ се класира книга с напълно празни листа. Книжното тяло има 266 страници, на които не е публикуван никакъв текст.

Своята популярност изданието дължи на името си «Причини да се гласува за демократите» (Reasons To Vote For Democrats).

книга бестселър-min-min

Автор на книгата е възпитаникът на университета в Йейл, Майкъл Ноулс – кореспондент на консервативния сайт Daily Wire. Работата на издателската къща, публикувала книгата, авторът е платил за своя сметка.

Първоначално цената на изданието в Аmazon.com била – $9.99, след което постепенно спада до $7.08, а в момента може да се купи онлайн за $5.99, само.

Въпреки празните си страници, книгата все пак има «съдържание» и «библиография», казва Fox News. Рецензията на обложката се състои от една-единствена дума „изчерпателно“, а пък сайтът Amazon.com описва книгата като „най-задълбоченото и последователно аргументирано извинение на Демократическата партия на САЩ, досега“.

Според автора, бестселърът е станал възможен в резултат на наблюдения върху дейността на партията в политическата и икономическата сфери, а така също и в областта на външната политика на САЩ. Michael Knowles казва, че не е забранено книгата да се използва за водене на бележки по тези въпроси.

Източник: foxnews.com

Снимки: Faksimile Fox News

Видео: twitter.com/michaeljknowles

Подобни

...