>>>
Начало / Всички / Забавно / В САЩ набира популярност услугата «Сватбени лами»

В САЩ набира популярност услугата «Сватбени лами»

001-сватбени-лами-min

Американският терапевтичен център в щата Орегон, Mtn Peaks Therapy Llamas & Alpacas, занимаващ се с лечението на животни, предлага услугата «Сватбени лами». Всеки може да си поръча за сватбата двойка лами в костюми на булка и младоженец, пише Оregonlive.

„Избрахме този специален начин за да помогнем за лечението на животни. С всяко поредно тържество става все по-добре. В момента имаме десетки поръчки, а сезонът на сватбите все още не е започнал”, казва координаторката на събития Шанън Джой, която е и дъщеря на собственичката на компанията Лори Грегъри.

002-сватбени-лами-min
«Булката» и «младоженецът» са истински професионалисти

Ламите се държат на сватбите като „истински професионалисти”. За тях това съвсем не е новост. Те започват да работят по празненства още през 2011 г. Оттогава търсенето им като «специални гости» нараства, като през 2016 г. «Сватбените лами» са посетили 11 церемонии.

003-сватбени-лами-min
Снимките със «специалните гости» са най-вече за потребителите на Instagram

Сватбените пакети с „лами и/или алпаки” започват от $200 и $300 за две животни. Цените се увеличават в зависимост от отдалечеността от фермата и времето, прекарано с животните на сватбата. Стандартният пакет услуги включва: снимки с гостите, присъствие на официалната церемония и на вечерята.

Постъпленията се използват за издръжката на терапевтичния център и за лечението на животни. Засега услугата е достъпна само за жителите на Портланд, щата Орегон и на Ванкувър, щата Вашингтон, а пък резултатите – за потребителите на Instagram.

Източници: oregonlive.com  и  moya-planeta.ru

Снимки: oregonlive.com , pinterest.com  и  instagram.com/weddingllamas

Още: boredpanda.com/invite-wedding-llamas-portland

Подобни

...