>>>
Начало / Всички / Забавно / В родилен дом родители случайно кръстиха бебетата си Ромео и Жулиета

В родилен дом родители случайно кръстиха бебетата си Ромео и Жулиета

Ромео и Жулиета

В медицинския център Coastal Carolina в щата Южна Каролина, родители, без да се наговарят, дадоха на бебета си имената на Ромео и Жулиета. Ромео е роден на 19 март, а 18 часа по-късно на света се появява и Жулиета. За необичайния случай, съобщава Еllennation.com.

Ромео
Ромео

 

Жулиета
Жулиета

„В неделя следобед в Bluffton, Южна Каролина в 14:06 ч, Морган и Едуин Ернандес приветстват с идването му на бял свят своето бебе и го наричат Ромео. 18 часа и 8 минути по-късно, в съседната стая, Кристияна и Алън Шифлетт се сдобиват с момиченце и му дават името… Жулиета! И двете двойки родители са подбрали тези имена още в началото на бременносттите им и въобще не са се познавали, докато не се срещат днес! И двете бебета са родени с доста коса на главите си и вече правят най-сладката двойка!“, пише изданието.

Ромео и Жулиета
Ромео и Жулиета

„Това е смешно, ние никога не сме планирали да дадем име на детето на Шекспировия герой. Дадохме на сина си името, защото съпругът ми и аз обичаме певеца Ромео Сантос“, обяснява майката на Ромео.

От друга страна, майката на Жулиета казва, че семейството им вече има по-голямо дете, син на име: Джонас. Тя и съпругът ѝ искали имената и на двете им деца да започват с буквата J.

Източник: ellennation.com

Снимки: facebook.com/CassieClayshultePhotography/

Подобни

...