>>>
Начало / Всички / Забавно / Британка намери брилянт в сварено яйце

Британка намери брилянт в сварено яйце

001-SWNS_EGG_DIAMOND_06-min

Жителка на град Карлайл, северозападна Великобритания, намери брилянт в кокоше яйце. Необичайното си откритие тя направила по време на закуска.

Британката Sally Thomson, почти си счупи зъб, когато се опита да сдъвче едното от приготвените за закуска, две сварени яйца, пише swns.com.

Брилянтът от яйцето
Брилянтът от яйцето

При последвалия оглед се оказва, че в храната е попаднал малък брилянт (шлифован диамант). Експерти казват, че стойността на камъка не е голяма, но за самата жена той се явява като «знак свише».

Сали Томсън и избраникът ѝ
Сали Томсън и избраникът ѝ

Оказва се, че 39-годишната Сали Томсън скоро ще се омъжва за 41-годишния си избраник, с когото са заедно вече три години. Двойката смята, че за мистичната история, чрез която диамантът попада при тях, не е просто ей така, а си има причина. Те са решили точно с този камък да украсят годежния пръстен на булката. Уверени са, че това ще им донесе късмет и щастие.

Брилянт «За късмет и щастие»
Брилянт «За късмет и щастие»

Експерти смятат, че няма никаква мистика в тази история. Просто кокошката е глътнала брилянта някак си на двора, а след това е отделила скъпоценния камък от тялото си по такъв необичаен начин.

Сали, която е купила пакета от шест яйца от свободни кокошки от «Asda», се притеснява, че някой действително е загубил диаманта.

Източник: swns.com

Снимки: swns.com

Подобни

...